Gids voor het kopen van Xenical (Orlistat) in Nederland

Xenical (Orlistat)

Zwaarlijvigheid is een probleem dat geen geslacht of leeftijd kent. Dit groeiende probleem kan iedereen treffen, van de jongste tot de oudste. Hoewel obesitas iedereen op elk moment kan treffen, kan het ook in verschillende mate voorkomen en mensen op verschillende manieren treffen.

Zo zullen de meeste mensen geen last hebben van lichte zwaarlijvigheid, maar extreme zwaarlijvigheid kan gemakkelijk een zeer ernstig probleem worden. Als zwaarlijvigheid eenmaal een probleem wordt, is het vaak heel moeilijk te verhelpen. Dit is de reden waarom Xenical steeds populairder is geworden.

De Euro-Xenical website werd door ons team gecreëerd zodat iedere Nederlander Xenical kan kopen zonder voorschrift en tegen lage prijzen. Wij bieden u een complete gids om het geneesmiddel tegen de best mogelijke voorwaarden te kopen.

Kopen

Waar kan ik Xenical kopen in Nederland?

Als u of iemand die u kent genoeg heeft van obesitasproblemen, bent u hier aan het juiste adres! Om Xenical in een gewone apotheek te kopen, zult u met veel problemen te maken krijgen en de aankoopprocedure kan enkele dagen duren.

Als u tijd en geld wilt besparen en Orlistat van hoge kwaliteit wilt krijgen, gebruik dan Euro-Xenical.com.

De voordelen van onze apotheek:

 • Xenical zonder recept.
 • Xenical tegen lage prijs.
 • Hoge kwaliteit Xenical.
 • Contante levering binnen 2 tot 8 werkdagen.
 • Volledige anonimiteit.
 • Flexibel bonussysteem afhankelijk van de grootte van de order.
 • Gebruiksvriendelijke interface voor de kassa.
 • Een betrouwbare online apotheek die al meer dan 17 jaar Xenical in Nederland levert!

Xenical 120 mg en 60 mg zijn beschikbaar in onze online apotheek. Controleer de prijzen:

Xenical 120 mg prijs

Aantal tabletten per verpakkingPrijzen
30€52.59
60€82.11
90€111.63
120€141.14
180€200.18
270€288.73

Prijs Xenical 60 mg

Aantal tabletten per verpakkingPrijzen
30€32.86
60€50.56
90€68.26
120€85.97
180€121.37
270€174.48

Zoals u kunt zien, liggen onze prijzen ver onder het gemiddelde van de Nederlandse markt. Maar wees gerust, dit heeft geen invloed op de kwaliteit van de goederen. Klik gewoon op de “Koop Nu” knop en begin met het veranderen van je leven!

Is het mogelijk om gratis Xenical te krijgen voor een test?

Als het zinvol was, zouden we het medicijn zeker proberen. Maar Orlistat werkt alleen met een kuur. Om verbluffende resultaten te bereiken, is het bovendien sterk aan te raden dagelijks een dieet te volgen en goed te eten.

Basisinformatie over Xenical

Vermindering van de vetopname uit het maagdarmkanaal is een van de wetenschappelijk bewezen manieren om zwaarlijvigheid te beheersen. Minder absorptie van voedingsvet leidt tot een daling van de systemische calorie-inname. Studies hebben ook uitgewezen dat het aanpakken van vet met geneesmiddelen die niet in de bloedbaan terechtkomen, doeltreffend is gebleken voor gewichtsverlies.

Voedingsvetten worden geabsorbeerd als triglyceriden (TG’s), die vervolgens worden gehydrolyseerd tot vrije vetzuren (FFA’s) en monoglyceriden (MG’s) door gastro-intestinale lipaseactiviteit. Niet-gehydrolyseerde TG’s worden niet uit het maagdarmlumen geabsorbeerd en worden in de feces uitgescheiden.

Xenical werkt voornamelijk in het maagdarmkanaal om lipasen te remmen, enzymen die cruciaal zijn voor een langdurige vertering van triglyceriden. Het geneesmiddel is, in combinatie met een caloriearm dieet en een bewegingsprogramma, nuttig voor de behandeling van zwaarlijvigheid. Klinische studies hebben aangetoond dat Xenical doeltreffend is bij de bestrijding van zwaarlijvigheid bij volwassenen.

Xenical® (orlistat 120 mg) wordt nu al meer dan tien jaar gebruikt als middel tegen zwaarlijvigheid. De doeltreffendheid ervan is klinisch bewezen. Het is aangetoond dat het een effectieve aanvulling is op veranderingen in de levensstijl om een aanzienlijk en aanhoudend gewichtsverlies te bereiken.

Het is in het algemeen aangewezen in een dosis van 120 mg driemaal daags, en in combinatie met het door de US FDA onlangs goedgekeurde receptvrije milde hypocalorische dieet, voor de behandeling van zwaarlijvige patiënten (body mass index [BMI] ≥30 kg/m2), en van patiënten met overgewicht (BMI ≥28 kg/m2) met bijbehorende risicofactoren.

Wat zijn de ingrediënten in Orlistat (Xenical®)?

Orlistat (Xenical®) bevat geen surcrose, gluten, tartrazine of andere azokleurstoffen.

Werkzame stof: elke capsule bevat 120 mg orlistat.

Inactieve bestanddelen: De capsule bevat ook microkristallijne cellulose, natriumzetmeelglycollaat, povidon, natriumlaurylsulfaat en talk. Het omhulsel van de capsule bevat gelatine, indigokarmijn en titaniumdioxide. De drukinkt bevat schellak, industriële spiritus, gezuiverd water, lecithine, 2-ethoxyethanol, dimethicone en zwart ijzeroxide.

Waar wordt orlistat (Xenical®) voor gebruikt?

Orlistat (Xenical®) is een perifeer werkend middel tegen zwaarlijvigheid. Het is doeltreffend voor gewichtsbeheersing op lange termijn (gewichtsverlies, gewichtsbeheersing en preventie van gewichtstoename). Het werkt door de absorptie van voedingsvet in uw lichaam aan te pakken in plaats van uw eetlust te onderdrukken. Hierdoor kan ongeveer 30% van het tijdens een maaltijd geconsumeerde vet onverteerd door de darm passeren. Als gevolg daarvan kan uw lichaam deze overtollige calorieën niet opslaan als vetweefsel of gebruiken als energiebron. Dit helpt u om uw gewicht te verminderen door het vet te verbranden dat u al bij u draagt, uw lagere gewicht te behouden en eventuele gewichtstoename tot een minimum te beperken.

Hoe werkt Xenical?

Xenical is een vetverbrander. Met andere woorden, het voorkomt dat een deel van het vet in je voedsel wordt verteerd en door je lichaam wordt opgenomen. Dit is de ‘werking van Xenical’. Het onverteerde vet wordt in de vorm van olie uit de ontlasting verwijderd, waardoor het geen vetophopingen rond uw middel, heupen en dijen kan vormen.

Hoe weet ik of Xenical werkt?

Na een paar dagen Xenical te hebben ingenomen, kunt u olie in uw ontlasting merken. Dit is het begin van Xenical’s “vet-verbrandende werking”. Na verloop van tijd, als uw systeem zich aanpast aan Xenical, kan de olie afnemen of zelfs verdwijnen. Vette ontlasting komt terug na vetrijke maaltijden.

Hoe moet ik het medicijn innemen?

Orlistat (Xenical®) moet worden ingenomen met een evenwichtige, caloriegecontroleerde voeding die rijk is aan fruit en groenten en die gemiddeld 30% van de calorieën uit vet bevat. Uw dagelijkse inname van vet, koolhydraten en eiwitten moet worden verdeeld over 3 hoofdmaaltijden. Om er het meeste voordeel uit te halen, moet u het eten van vette voedingsmiddelen tussen de maaltijden door, zoals koekjes, chocolade of zoute snacks, vermijden. Let op het vet in voedingsmiddelen door alle etiketten te lezen. U kunt uw vetinname ook verminderen door al het vet uit vlees te verwijderen. Let erop dat u vet in uw voeding niet vervangt door grote hoeveelheden andere voedingsmiddelen, zoals suiker en alcohol.

Meer bewegen helpt bij het afvallen, dus het is raadzaam een regelmatig bewegingsprogramma te volgen, zoals wandelen en zwemmen. Vraag advies van een deskundige over het beste oefenprogramma dat u kunt volgen.

Hoeveel Xenical capsules moet ik per dag nemen?

De aanbevolen dosis Orlistat (Xenical®) voor mensen van 12 jaar of ouder is één capsule van 120 mg, die driemaal daags via de mond wordt ingenomen.

Het innemen van meer dan de aanbevolen dosis levert geen extra voordeel op. U kunt ook vitamine A, D en E innemen met Orlistat (Xenical®).

Wanneer moet ik Xenical innemen?

Neem een capsule Orlistat (Xenical®) met een glas water bij elk van de drie hoofdmaaltijden van de dag. Dit betekent dat u gewoonlijk bij het ontbijt, de lunch en het avondeten één capsule inneemt. Het kan bij de maaltijd worden ingenomen of tot 1 uur na het eten van de maaltijd. Als u een hoofdmaaltijd overslaat of weet dat de maaltijd geen vet bevat, hoeft u geen Orlistat (Xenical®) te nemen.

Hoe lang moet ik Xenical innemen?

Orlistat (Xenical®) moet elke dag worden ingenomen om effectief te zijn. U kunt Orlistat (Xenical®) gedurende 2 tot 4 jaar innemen. Gewichtsverlies begint normaal gesproken binnen 2 weken en houdt 6 tot 12 maanden aan met Orlistat (Xenical®). Het geneesmiddel zal u dan helpen om dit nieuwe lagere gewicht te behouden en gewichtstoename te voorkomen.

Wat gebeurt er als ik een dosis mis?

Als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla dan de dosis over die u hebt gemist en neem uw volgende dosis op het geplande tijdstip. Neem het anders in zodra u eraan denkt, zolang het maar binnen een uur na uw laatste maaltijd is, en neem het daarna weer in zoals u gewend bent.

Neem geen dubbele dosis om de gemiste dosis in te halen.

Waar moet ik aan denken als ik Orlistat inneem?
Om het meeste uit Orlistat (Xenical®) te halen, moet u het door een deskundige aanbevolen voedingsprogramma volgen. Zoals bij elk programma voor gewichtsbeheersing kan overconsumptie van vet en calorieën elk effect van gewichtsverlies tenietdoen.

Indien u andere co-morbiditeiten heeft, zoals NIDDM, hoog cholesterol, hoge bloeddruk (bekend als het metabool syndroom), moet u de aanbevelingen van uw arts dienovereenkomstig opvolgen.

Bijwerkingen

 • netelroos,
 • huiduitslag,
 • jeuk,
 • onverklaarbare zwelling
 • of u kunt ademhalingsmoeilijkheden krijgen, wat een aanwijzing kan zijn dat u allergisch bent voor de bestanddelen van het geneesmiddel.

Contra-indicaties

 • U heeft een allergische reactie gehad op Orlistat of op een van de ingrediënten die in de bovenstaande formulering worden genoemd;
 • Je hebt chronisch malabsorptie syndroom;
 • U zwanger bent of borstvoeding geeft.

Interacties met andere geneesmiddelen

Sommige geneesmiddelen en Xenical kunnen elkaar hinderen. Deze medicijnen omvatten:

 • Cyclosporine, een medicijn tegen transplantatie afstoting.
 • Amiodarone, een medicijn om onregelmatige hartslag te behandelen.
 • Warfarine of andere anticoagulantia, geneesmiddelen die de vorming van bloedklonters voorkomen.

Vraag uw arts om advies over andere geneesmiddelen die u mogelijk gebruikt, voordat u (Xenical) inneemt.

Opslag

Bewaar uw capsules in hun verpakking tot u ze gaat innemen, want ze zijn niet goed houdbaar als u ze uit de verpakking haalt.

Bewaar de blisterverpakking op een koele, droge plaats waar de temperatuur lager is dan 25°C.